Iespēja mācīties BDA, izmantojot Atveseļošanas fonda līdzfinansējumu

Foto: Freepik.com 

Lai veicinātu digitālo prasmju attīstību mikro, mazo, vidējo un lielo komersantu darbiniekiem, Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) no 2024. gada maija līdz 2026. gada jūnijam īsteno projektu “Digitālo tehnoloģiju un procesu pārvaldības prasmju uzlabošana Latvijas uzņēmumos”. Tā ietvaros iespējams saņemt finansiālu atbalstu mācībām:

  • 70 % sīkajiem (mikro) un mazajiem komersantiem (darbinieku skaits <10, apgrozījums 2 milj. EUR);
  • 60 % vidējiem komersantiem (darbinieku skaits <50, apgrozījums <10 milj. EUR);
  • 50 % lielajiem komersantiem (darbinieku skaits <250, apgrozījums <50 milj. EUR).

Mēs, BDA, esam viens no projekta sadarbības partneriem, kas piedāvā daudzveidīgas mācību iespējas nepieciešamo prasmju pilnveidei, daļai no tām nodrošinot arī starptautisku sertifikāciju (pēc sekmīgas eksāmena nokārtošanas iespējams saņemt darba tirgū atzītu sertifikātu).

Kā pieteikties atbalsta saņemšanai?

  1. Vispirms aizpildi Digitālā brieduma testu, kas pieejams ŠEIT.
  2. Pēc tam saņemsi Ceļa karti, ko izstrādā Eiropas Digitālās inovācijas centra eksperti. Tajā tiks iekļauti gan Digitālā brieduma testa rezultāti, gan ieteikumi un vadlīnijas digitālo prasmju attīstībai.
  3. Sagaidi apstiprinājumu no LIKTA par atbilstību projektam un paraksti līgumu. Jau tajā pašā dienā, kad līgums noslēgts, var uzsākt mācības BDA.

Šobrīd piedāvājam apgūt 48 dažādus kursus, taču projekta gaitā piedāvāto mācību saraksts var tikt papildināts.

APSKATĪT MŪSU AKTUĀLO KURSU SARAKSTU

Projekts tiek īstenots Eiropas Savienības Atveseļošanas un noturības mehānisma (Atveseļošanas fonds) plāna 2. komponentes “Digitālā transformācija” 2.3. reformu un investīciju virziena “Digitālās prasmes 2.3.1.2.i investīcijas “Uzņēmumu digitālo prasmju attīstība” 2. kārtas ietvaros.